Award Winning Jardin D'hiver Working Space

Zoe Li Reveals The Jardin D'hiver Working Space

Zoe LI, the author of the highlighted design Working Space by Zoe LI points out, This four story town house built connection by center steps 33 years ago. The designer relocates the stairs beyond the second floor at the tail of the building and keeps the original steps space open as trapezoids on third and the top floor. So the light and air able to flow among floors, and the new steel stairs and all opened window reveals the complete view of the rear garden. Each room shares the nature light at day and windows for air flowing. .

Award Winning Jardin D'hiver Working Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47689

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to International Design homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2018 International Design - international-design.org - All Articles